Una nova tasca

Les eleccions no han anat com esperàvem, de fet, em perdut representació tot i aconseguir més vots que a passades eleccions passant d’un 35,54% de vots a un 31,79%. El cas es que els nostres adversaris han aconseguit més vots que nosaltres i com que no hem guanyat, doncs, em perdut. No es la fi del mon, però si que es un important entrebanc a un projecte en el que havia posat il·lusió, ganes i temps.

Ara comença un etapa diferent a la que m’hauria agradat encetar, sense la possibilitat d’executar el projecte que entre tots havíem preparat, però amb el compromís adquirit amb els campinencs que ens han recolzat. Que hi farem, no tot pot sortir bé, ara només queda esperar a començar la nova tasca i, com sempre, dur-la a terme de la millor forma possible.

Tinc molta curiositat per veure el treball dels que ara tenen la possibilitat i la responsabilitat de fer una realitat el seu projecte, projecte que per cert encara no conec. Espero aprendre dels seus encerts i de les seves errades i també espero gaudir de l’experiència que viuré, tot i que sóc conscient que moltes vegades hi haurà frustració i desencís.

Bé, ja n’hi ha prou per ara, que quatre anys donaran per molt.