Constitució de l’Ajuntament

Avui a les 12 del migdia s’ha constituït el consistori de Campins per la propera legislatura. Bones paraules, bones intencions i tot politicament molt correcte. Deixo ací, per a la posteritat, la meva primera intervenció com a cap de llista de Progrés Municipal per Campins …

El resultat de les darreres eleccions municipals, ha portat canvis substancials a Progrés Municipal per Campins. Aquests canvis, han fet que els regidors que avui representem a la nostra formació al consistori, siguem nous en aquesta tasca, tasca que comencem avui amb il·lusió i ganes.

Volem dur a terme la nostra tasca com a regidors, deixant la nostra empremta, veient les coses des del nostre punt de vista, però sense deixar de banda el projecte de progrés i les persones que ens han dut fins aquí. Posarem tota la nostra capacitat de treball en la tasca de no decebre als campinencs que han donat suport al nostre projecte, i procurarem donar raons per creure en nosaltres als que no ho han fet.

En aquesta legislatura que encetem no tenim l’opció de decidir, però si tenim l’opció d’escoltar, proposar i opinar amb actitud assertiva. Volem fer arribar les nostres sensacions i el nostre parer del que passi als campinencs, i volem fer arribar al consistori les inquietuds que ens transmetin els veïns. No volem ser jutges de les accions de l’equip de govern, aquesta tasca no ens correspon a nosaltres, però volem que els campinencs disposin de tota la informació possible per tal que arribin a les seves pròpies conclusions.

Ara per ara el nostre punt de vista del que ha de ser el funcionament del consistori i la política municipal es diferent del que pensem que plantejarà l’equip de govern. Però arribem amb la ment oberta i esperem que en el futur la feina feta ens faci canviar de parer.

Per finalitzar, desitgem molta sort i encert als regidors, que tindran la responsabilitat de governar el nostre poble i esperem amb impaciència començar a veure els resultats del seu treball.