Un final inesperat

Tot el que comença, té un final. Aquest dijous ha finalitzat la meva tasca com a regidor de l’Ajuntament de Campins i no de la forma que m’hagués agradat.

Per evitar malentesos per la feina que Enginy Automàtica realitza a l’Ajuntament des de l’any 2006 i la meva tasca com a regidor, vaig presentar la meva renuncia expressa a aquest últim càrrec. D’aquesta forma espero resoldre els dubtes que tenia un company regidor al respecte. No puc permetre que ningú dubti de la meva gestió com a regidor, ni de la gestió de l’Ajuntament envers a Enginy Automàtica.

Les persones que em coneixen i que han treballat o col·laborat amb mi, saben que mai permetria que es donés cap tracte de favor a Enginy Automàtica, empresa que realitza les feines de manteniment i reparació al sistema de control de la xarxa de subministrament d’aigua potable i al sistema informàtic de l’Ajuntament, des d’abans que jo fos regidor. A banda de l’Ajuntament, Enginy Automàtica col·labora amb altres entitats de Campins, com en la gestió de l’infraestructura que proveeix d’accés a Internet als socis de  Xarxa Telemàtica Campins i amb la revista La Mostela, en el manteniment i allotjament de la seva pàgina web.

Ignoro si el canvi d’actitud envers a mi està relacionat amb el sentit del meu vot en el polèmic últim ple, ja que tots els regidors eren conscients des del primer dia, de la meva relació amb Enginy Automàtica i de la relació d’aquesta amb l’Ajuntament. Però la meva consciencia està molt tranquil·la perquè el sentit dels meus vots sempre han estat fidels al meus pensaments i a les meves idees, deixant de banda interessos de tercers i consignes de partits.

Espero que amb la meva decisió quedi tancat aquest tema.